m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornare

Latest News
Follow Us
GO UP
Image Alt

Austraalia

Kui sa oled viimasel ajal pingsalt õppinud või tööd teinud, kulub puhkus kindlasti ära. Austraalia Working Holiday programm on ideaalne võimalus saada rutiinist eemale ja seigelda „alumisel mandril“. Samuti võid avastada, et oled aastaga Austraalias teeninud väga hea summa raha.

Kui sa oled kunagi Austraaliasse tööle mineku peale mõelnud, siis pead kindlasti minema! Usu, su hing ei saa enne rahu, kui sa oled seal ära käinud ja muidu võidki terveks eluks mõtlema jääda, et küll on alles kahju, et ma omal ajal sellist seiklust ette ei võtnud.

Austraaliast on hea edasi reisida

Ükskõik, kas sa teed sellest ühe peatuse oma ümbermaailmareisil, loodad harjutada inglise keelt või lihtsalt Austraalia fantastilistes randades surfamist õppida, see hiiglaslik saar pakub sulle piisavalt seiklusi ja tegevust, et sellest jätkub terveks aastaks. Seda enam, et Austraaliast on väga odav edasi reisida ka Aasiasse, Uus-Meremaale, Fidžile jne.

2005. aasta maist saavad eestlased taotleda Austraalia tööviisat

Võta kindlasti viimast paindlikust Austraalia Working Holiday tööviisast. Liigu ringi ja koge erinevate osariikide kultuuri ja ajalugu. Pea meeles, et nüüdsest võib Working Holiday viisaga sama tööandja juures töötada kuni 6 kuud. Varasemalt pidid antud viisaga reisijad iga kolme kuu järel tööandjat vahetama.

Suurte tegude suurim vaenlane on edasilükkamine. Ei tule paremat aega, ei tule soodsamaid võimalusi ja sa ei jää päevagi nooremaks. Kui asi ükskord ette võtta, on see kõik lihtsam kui sa eales oleks osanud arvata!

Kelle jaoks viisa on?

Working Holiday viisa on inimestele, kes taotlemise hetkel on vanuses 18-30. Erinevalt USA Work and Traveli viisast pole oluline, kas oled tudeng või mitte. Viisa lubab tööd teha ja reisida 12 kuud ning seejärel on võimalik taotleda veel üht sama pikkusega Working Holiday viisat. See viisa on mõeldud peamiselt selleks, et tutvuda Austraalia eluga ning katta reisimise kulud ajutiste tööotsade tegemisega. Kuna Austraalia palgad on kõrged, on paljud eestlased kasutanud aastat Austraalias raha teenimiseks.

Mida on viisaga lubatud teha?

Kui sulle on viisa väljastatud, saad sa:

  • Siseneda Austraaliasse 12 kuu jooksul alates väljastamisest
  • Jääda Austraaliasse 12 kuuks
  • Viisa kehtivusaja jooksul Austraaliast lahkuda ja uuesti siseneda nii palju kordi kui tahad
  • Töötada Austraalias kuni 6 kuud iga tööandja juures (pärast kuue kuu möödumist pead tööandjat vahetama)
  • Kui sa taotled teise Working Holiday viisa, võid sa sama tööandja juurde, kelle juures sa esimese viisa kehtivusajal töötasid, uuesti kuueks kuuks tööle minna
  • Õppida või osaleda koolitustel kuni 4 kuu jooksul
Teise aasta viisa

Teise viisa taotlemiseks peavad olema täidetud eeltingimus, et taotleja peab esimese viisa kehtivusaja jooksul töötama vähemalt 3 kuud mõnes Austraalia maapiirkonnas (Rural Australia) ning tegema teatud spetsiifilist liiki tööd. Selleks, et seda tõendada, peab tööandja täitma ära sellise dokumendi.
Taotlejad peavad ka selle viisa taotlemiseks olema vanuses 18 – 30. Kui plaanid teiseks aastaks veel jääda, peaksid olema kindel, et see, kus töötad, täidab teise aasta viisa tingimusi.
Vastasel juhul võid esimese aasta lõpus avastada, et oled 3 kuud töötanud kuskil, kus sa muidu poleks tahtnud, ja see ei kvalifitseerugi nõutud tööna. Sellisele tööle saab meie Austraalia partner sind aidata kohe, kui Austraaliasse oled jõudnud. Soovitame esimese aasta jooksul maapiirkonnas tööd teha, kuna isegi kui sa kohe ei plaani teiseks järjestikuseks aastaks jääda, jätab see sulle ukse lahti hiljem uuesti sama viisaga tagasi minna

Viisa saad taotleda siit: http://www.studenttour.eu/austraalia/autraalia-viisa/